THE POKé BOX POSTHOORNSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1909 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Box Posthoornstraat. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2024 om 23:36 Lekker en goede portie !
24 mei 2024 om 20:39 Heerlijk!
25 mrt 2024 om 11:19 Duurde super lang. Er werd al aangegeven duurt 50min, duurde uiteindelijk 95 minuten.. had al gebeld, toen zeiden ze, ja bezorger is net onderweg. Duurde toen weer heel lang, na 15minuten weer gebeld, ja hij moest eerst nog ergens anders langs..
20 mrt 2024 om 21:24 Over algemeen goed! Ik had iets meer kwaliteit verwacht, het was best basic. We hadden de sojasaus maar die proefden we niet echt terug.
16 mrt 2024 om 19:56 het eten was erg lekker, en voldoende. maar er was geen tofu in mijn miso soep en er was ook geen cocosjelly in mijn bobatea? dat soort dingen zijn best belangrijk en niet acceptabel dus ik moet het jammergenoeg een onvoldoende score geven
15 mrt 2024 om 7:22 Alles ok. Krijgen altijd een leuke ansichtkaart erbij met bedankje.
10 mrt 2024 om 21:38 Eerlijke review: een doodgewone poke bowl, classic. 16 euro is te duur. Te weinig voedsel en te simpel gerecht. Wel lekker. Maar te duur.
9 mrt 2024 om 22:44 Heerlijke bowl, niets op aan te merken. Op de bestelling stond automatisch ingevuld: contactloos bezorgd, dus het eten werd buiten de portiek voor de deur neergezet. Ik moest snel 4 etages naar beneden. Kan de contactloze bezorging eraf??
8 mrt 2024 om 17:12 Het eten is weer een stuk verbeterd! Top.
5 mrt 2024 om 21:44 Erg lekker en werd in de helft van de genoemde tijd bezorgd door een heel vriendelijke, goedlachse bezorger. Volgende keer een dubbele welverdiende fooi, om goed te maken dat ik pas bij de deur ontdekte dat ik geen contant geld meer in huis had :/
29 feb 2024 om 20:06 Een half uur snelleebezorgd dan aangegeven, top! Pokebowl was weer heerlijk vers!